Thursday, July 18, 2013

Lisää pipoja

Tänään piti sitten työstää lisää pipoja (viisi uutta, tuo päällimmäinen punaoranssi valmistui jo eilen, mutta otin sen tähän kuvaan mukaan:


Kuvauspääksi sai ruveta leivontakippo ja kaulana toimii mehukanisteri:


Tämä kukallinen on sellaisesta kankaasta, jonka ostin kirpparilta muinoisina vuosina ennen ensimmäisenkään lapsen syntymää. Ompelin siitä pari bodyä odottelemaan, josko joskus saisin tytön, mutta poikiahan meille vain tuli. Bodyt kyllä käytettiin pojallakin, mutta enempää ei tehnyt mieli ommella tuosta kankaasta, joten se jäi varastoon odottamaan tätä päivää. Koko 52cm (kuten edellisessä oranssipunaraitapipossa). Tein tästä kukkakankaasta vielä kaksi samanlaista pipoa kokoa 50cm.


Tämä raitapipo on tehty käytetystä marimekon T-paidasta. Laadun huomaa kyllä siinä, että aika ei sitä paljoa pahenna. Uskon että pipolla on vielä käyttöikää edessä. Tässä mallissa saumat molemmilla puolilla ja lappu oik. puolella. Koko 52cm.


Tämä violetti kukkatrikoo on myös siltä ajalta, kun vielä toivoin saavani tytön. Kangas oli tytön puserona, mutta näytti hyvin vähän käytetyltä: ihanan pehmeä ja joustava trikoo. Tässäkin saumat sivuilla, koska taitteella ei pystynyt topista leikkaamaan. Koko 52cm.


Tuntuu ihanalta, kun sai purkaa taas inspiraatiotaan johonkin (suhteellisen hyödylliseen). Nämä menevät siis varastoon odottamaan, josko jonkunlaisen myynnin aloitan jossain muodossa myöhemmin.

1 comment:

Mummeli said...

Kankaiden uusiokäyttö on keirrätystä parhaimmillaan ja laadukas kangas kestää paljon kauemmin kuin mieltymys vaatteeseen.