Tuesday, July 30, 2013

Huivi

Marjanpoiminta on nyt verottanut käsitöiden tekoa, mutta tänään tuli taas sellainen pakottava tarve tuottaa edes jotain käsillään: syntyi huivi.


No oikeastaan lopullisen inspiraation antoi piipahdus paikallisella kirppiksellä: sieltä löytyi vaaleansini-lila kukallinen kangas, noin metrin pala. Ennestään minulla oli tuo lila-pohjainen kuviollinen kangas.


Noin puoli vuotta sitten näin tälläisen huivin lindexissä tai h&m:llä tai jossain, joka oli tehty kahdesta ohuesta kangaspalasta. Silloin jo päätin, että kun löydän tuolle lila-pohjaiselle kuviolliselle kankaalle parin, niin teen itsellenikin samanlaisen.


Mainittakoon nyt vielä, että mallin hinta oli jotain 9,90. Minun kankaideni yhteenlaskettu hinta kait ehkä euron. Ompelu työ max 15min. Että aika kannattavaa sinänsä =)


Samalla testasin käsityöhuonettani, johon olen alkanut pikku hiljaa kerätä kamojani. Ompelu siellä oli mukavaa ja valaistus jo nyt aika hyvä, (mutta hauan vielä lisävalaistusta). Mutta leikkauspöytä oli aivan liian matala: se menee vaihtoon. Mutta tälläistä tänään...

Seuraavaa inspiraatiota ja joutilasta aikaa odotellessa... Käsityön iloa kaikille!

1 comment:

Mummeli said...

Hyvin oivallettu idea huiviin. Valaistus on kaiken a ja o käsityöhuoneessa, omassani on teollisuusvalaisin loisteputkesta. Maxi, Motonet ja Biltema myy niitä edullisesti.