Friday, April 24, 2015

Esittelyssä keittiö

Äitini oli käymässä kolme päivää meillä ja yhdessä siivosimme meidän keittiön. Olihan siinä tekemistä, mutta kyllä nyt kelpaa taas esitellä keittiötäkin. Ajattelin tässä samalla kertoa meidän keittiön "tarinan".


Vuonna 2011 teimme pintaremontin meidän talossa ja samalla keittiötä "uudistettiin". Ostin keittiön kaapit käytettynä Helsingistä Huutonetin kautta. Työtasot teetätettiin mittojen mukaan. Vetimet löytyivät rautakaupan ale-korista.


Kodinkoneet uusittiin samaan aikaan, sillä edelliset vetelivät viimeisiään. Kulunut vihreä kaappi on isotätini peruja: se on alkuperäisessä kunnossaan oleva tiskikaappi. Mittojensa ja värinsä puolesta se sopi täydellisesti keittiöömme.


Välitilan laatat ovat appivanhempien remontista yli jäänyttä ja punainen raita löytyi rautakaupan ale-myynnistä. Myös baarijakkarat ovat Huutonet-löytö (Ikean mallistoa).

Koko keittiön hinta ilman kodinkoneita oli n. 900€. Tila on ollut toimiva ja erityisesti keskisaareke on kovassa käytössä. Keittiöstämme löytyy paljon laskutilaa ja myös kaappitilaa. Kaapeissa on kulumaa (mistä minä pidän), mutta pikkuhiljaa tarkoitus on uusia alakaappeja. Haluaisin kaikki alakaapit vetolaatikoiksi tai -oviksi. Myös ovien maalaaminen saattaa olla mahdollista.


Ehkäpä keittiö näyttäisi tältä 5-10 vuoden kuluttua...

1 comment:

Mummeli said...

Tulipa siitä siisti keittiö!