Monday, January 19, 2015

Sohvan pikakorjaus ja uusi blogikoira

Nahkasohvamme kulmauksessa on ollut pieni repeämä jo kauan.
 
 
Nyt, kun meille on asettunut uusi koiranpentu, kulmaus oli suuressa vaarassa repeytyä lisää: pennun naskalihampaiden käsittelyssä.

 
Asialle tarttis siis teherä jotain. Eikun ilmastointiteippiä kehiin. Vaan nyt paikka on melko silmiinpistävä.

 
No, maalataan se mustaksi tussilla. Tähän hommaan sopii mikä tahansa permanent-tussi.

 
Ja kun kauempaa kattelee, niin ei paikkaa edes huomaa. Onneksi oli musta sohva ;)

 
Ja tässä siis korjausoperaation aiheuttaja. Samalla Ruuti-nimeä kantava karvapallero nimettäköön tämän blogin uudeksi blogikoiraksi.

 
Entisistä blogikoirista Hippu on yhä tallella, mutta muut koirat ovat poistuneet tavalla tai toisella. Aina, kun uusi pentu tulee, sitä tulee täälläkin tituleerattua, mutta kun koira poistuu huushollistamme, niin siitä ei tule täällä mainittua... mikähän siinäkin on? No, joka tapauksessa tulipahan nyt ainakin korjattua tuo sohva. Ja tuntuu hyvältä lisätä kirpputorilta hommatun 25€:n sohvan elinikää taas jonkun verran eteenpäin. Ja jos sattuisi käymään niin, että pentu jossakin vaiheessa elämäänsä päättäisi tuhota koko kyseisen kapistuksen, niin eipä sekään menetys tuottaisi turhaa tuskaa, kun ei ole sohvaan kummoisempaa summaa sijoittanut, eikä edes korjaamiseen kulutettu liiemmälti aikaa ja vaivaa.

1 comment:

Mummeli said...

Olipa näppärä idea sohvan korjaukseen. Koirista nahka on mitä mainiointa pureskeltavaa. Joskus nuoruudessani, kun meille hankittiin uusi koira, tein jokaisen kohdalla päätöksen: Tämä koira ei pääse puremaan nahkakenkiäni, mutta jokainen koira onnistui puremaan ainakin yhden kengän, joku useammankin.