Wednesday, June 19, 2013

Posti toi...

...Ihanan yllätyksen eilen, kun tulin töistä: kirjapaketti ja Moda-lehti. Kirjapaketin pakkauksessa oli jo tälläinen ihana kuva:

 
Meinasin ottaa kuvan koko paketista vaan sitten tajusin, että siinä näkyy sekä minun että lähettäjän osoitteet, joten eipä sitten otettu, heh heh.. Mutta kirja oli siis Kierrätetään-blogista, postikulujen hinnalla ja sen nimi on Tee itse kaunista kotiin. Ja vielä mukana oli kuvassa näkyvä lähettäjän viesti kauniilla paperilla:Kyllä lämmitti mieltä. Ja ihana tuo kirja. Heti oli pari juttua, jotka ajattelin toteuttaa. Moda lehdessä ei tällä kertaa ollut kovin sykähdyttäviä malleja. Ompelumalleista kaunis bolero kyllä sykähdytti, mutta aika varmasti voin sanoa, ettei tule koskaan toteutettua. Yksi virkattu liinamalli oli ihan nätti, mutta ehkä liian reikänen mun makuun...

Olen neulonut myös tiskirättejä, mutta niistä kirjoitan ihan oman jutun myöhemmin (ehkä sitten, kun olen saanut nimikointinauhatkin niihin)...

Tänään alkaa minulla juhannuksen vietto ja sitä varten olen kaavaillut pääteltäviä neuletöitä... Katsotaan sitten juhannuksen jälkeen onko valmistuneita töitä enemmän ;)

1 comment:

Mummeli said...

Kiva saada uusia käsityölehtiä ja kirjoja, ne kannattaa säilyttää ja sitten kun tekemisen puute iskee niitä selaamalla voi saada uuden inspiraation.