Tuesday, June 4, 2013

Jostain tuolta netistä käsityöblogesa lueskellessä bongasin idean, että teettää vistaprintillä ilmaiset käyntikortit (postikulujen hinnalla) omille käsityötuotteilleen. No minähän innostuin! Ja tilasin sitten käyntikortit ja vielä leimasimenkin. Ilmaisia olivat molemmat, mutta postarit tuli 10e. Käyntikortteja on 250kpl. Käyntikortista en saanut kännylläni tarkkaa kuvaa, mut siinä lukee, et Kierrätystuote. Tämä tuote on valmistettu osittain kierrätetystä materiaalista. Rebale. With my Own Hands. Ja sitten oik. alalaidassa on blogin ja sähköpostin osote.
 


Tässä leimasimessa on teksti: Rebale. With my Own Hands. Hinta_____________
 
Mulla on jo pitkään ollu unelma, et alkasin tehä pienimuotosesti kierrätysmateriaalista käsityötuotteita myyntiin. Tuo Rebale-nimi on alun perin sitä varten keksitty. Repale tuo suomen kielessä mieleen jonkun rievun tai kangaspalasen. Onhan se tietty vähän alentava nimitys, mutta pikkutilkuistahan minä usein teen käsityötuotteeni: mietin, että miten saisin käytettyä tän käytettävissä olevan kankaan niin hyvin, et juuri mitään ei jäis jäljelle, mut et tuote näyttäs kuitenkin hyvältä... Ja sitten taas englannin kielessä re-alkuliite tarkottaa uudelleen, jälleen ja Bäle on lempinimeni, mutta tuohon tuotenimeen se kääntyy bale ja tuo rebale voidaan lausua englantilaisittain "ribeil"...
 
Niin, että kun nyt sitten teen jonkun tuotteen, voin siihen liittää tuollaisen tuotelapun ja aattelin et sen taustapuolelle voin vielä kirjottaa pienen tarinan tuotteesta, miten se on tehty ja mistä materiaaleista. No aluksi teen kyllä tuotteita vielä ihan lahjoiksi vaan, mutta haaveena on jossain vaiheessa perustaa ihan toiminimi... Mutta tää on siis ihan harrastustoimintaa, että elantoa en ole ajatellut tästä tehdä.


Sit vähän kirpparilöytöjä taas. Tämmöset talvinilkkurit löyty 1 eurolla! Aivan ihanat!!!


Jotain mokkajäljitelmää nää on, mutta juuri sopivan kokoset ja tuntu kivalta jalassa =)

 
Ja tämmönen myrskylyhty löyty 2 eurolla. Ihana tämäkin. Jos tää vaan toimii, niin ripustan puutarhaan ja käytän syksyllä oikeesti valona, eipä tarvi sähköjä ja ulkona öljyn katku ei särje päätä.Tässä vielä kuva pojista juoksukisojen jälkeen mitalit kaulassa ja jäätelöt kädessä =)

No comments: