Tuesday, June 18, 2013

Sarjatyönä boxereita


Tuolta NauravaNappi-blogista sain inspiraation jatkaa talvella Pojalle aloittamiani boxereita. Ohje on tämän kevään Ottobre lehdestä. Sarjatyönä aloitin talvella työn niin, että leikkasin tuon repe sorsa/ väiski vemmelsääri kankaan loppuun asti: siitä tuli neljään boxeriin takakappale ja etukappaleen toinen osa sekä vielä yhteen boxeriin vyötärökaitale. Yksivärisestä vihreästä leikkasin sitten loput vyötärökaitaleet ja etukappaleen toisen osan. Sitten aloin ommella saumurilla:

 
Sarjatyötä tehdessä levittelen osat pöydälle ja teen aina yhden vaiheen kerrallaan kaikkiin kappaleisiin.... Mutta on tuo sarjatyö niin tylsää ja puuduttavaa!!!

 
Jaksoin ommella tähän asti neljät boxerit, sitten lähdin pelaamaan pesäpalloa. Illalla vielä neuloin =) Ehkä tänään jatkan boxerihommaa. Mietin, että haluaisin alkaa nimikoida tekemäni tuotteet ja tänään sitten tilasin nimikointinauhaa (ommeltuja), mutta nähtäväksi jää nimikoinko näitä boxereita...
 
 
Lisäsin muuten eilen tän blogin blogilistaan ja olin tänään aivan sanaton, kun sivun katselut olivat nouseet huimasti: tähän asti sivuani on katseltu noin 10 kertaa päivässä (ei laske omia katseluitani, heh heh), mutta eilen jopa 53 kertaa!!! eli noin viisinkertainen määrä enemmän yhdessä päivässä!

1 comment:

Mummeli said...

Sarjatyö on joskus puuduttavaa, mutta viime kädessä aina nopeampaa kuin yksitellen valmistetut työt. Tsemppiä!