Thursday, March 19, 2015

Toinen Tilda-linnunpelätin

Pari päivää sitten tein itselleni Tilda-ohjeella linnunpelättimen kirjasta "Sisusta Tildan tapaan". Tohkeissani unohdin ommella pelättimelle kaulahuivin, joten tekasin sen tänään.
 
 
Tulipas kuvasta varsin huono, mutta en jaksa kuvata uudelleen. Puuttuu pelättimeltä pitsitkin housunlahkeista. Ne jäi laittamatta, koska en löydä pitsipurnukkaani...

 
No kuitenkin, päätin ommella vielä toisen pelättimen ystävälleni. Terotan muuten pelättimen puujalat isommille puuväreille tarkoitetulla terottimella.

 
Tämän pelottimen kädet menivät vahingossa vinoon, mutta ei se haittaa.

 
Tein ruusun nyt hieman eri tavalla ja se näyttää nyt enemmän ruusulta. Hattu on edelleen mielestäni ihanin yksityiskohta. Pikkuveli löysi nappipurkista somat pienet metallinapit.

 
Takana henkselit menevät ristiin. Nyt tein pelättimelle isommat laskokset, niin että housunvyötäröllä ei ole niin paljon löysää. Aiemmassa versiossa housut muistuttavat vähän pellehousuja.
 
Poika oli sitä mieltä, että tämä uudempi pelätin on kauniimpi kuin edellinen, ja että se pitäisi jättää itselle ja antaa ensimmäinen ystävälle, mutta enpä taida tehdä niin...

1 comment:

Mummeli said...

Olen pojan kanssa samaa mieltä, tämä on kauniimpi pelätin!