Thursday, May 23, 2013

Arvontavoitto ja myöhäinen äitienpäivälahja

Minä olin tässä taannoin osallistunut jossain blogissa arvontaan ja sieltä tuli tämmöinen voitto:


Kiitos Ellikki. En valitettavasti muista, missä blogissa tämä tapahtui, eikä tullut Ellikiltä kysyttyä, mutta koru on kaunis ja heti otettu käyttöön.


Eilen illalla Poika toi minulle paketin ja sanoi, että siinä on myöhästynyt äitienpäivälahja. Paketissa oli (liian iso) rannekoru ja kortti. Ajattelin laittaa tuon rannekorun tauluksi. Paketti, jossa lahja oli, oli koristeltu sydämin ja siihen oli piirretty kone, joka noita sydämiä vamistaa, koska Poika niin paljon (omien sanojensa mukaan) rakastaa minua =)


Vielä hän oli tehnyt toisenkin kortin minulle... Siinä on hevosenkenkä, koska pidän hevosista.


Ja aiemmassa jutussani esittelin Kotoisaa tyyliä, ja sen mukaan kotiin pitää aina, kun mahdollista tuoda tuoreita kukkia, joten tässä omalta pihamaalta poimittu tulppaani (narsissin lehdellä) keittiön pöydällä... Kaunishan se on ja tuo hyvää mieltä =) Eikä yksi taitettu kasvi vähennä loistoa ulkoakaan. Maljakon olen saanut joskus lahjaksi hyvältä ystävältä ja se on ihana juuri yhden kukan maljakoksi.

Että näin kesän odotuksin hyvää loppuviikkoa toivottelen...

1 comment:

Mummeli said...

Todella suloinen äitienpäivälahja pojalta. Itse tehdyt lahjat ovat parhaita, valitettavasti aikuisella vie työ ja kodin hoito monesti niin paljon aikaa, ettei sitä tahdo riittää lahjojen valmistamiseen, vaikka pää pursuisi ideoita.