Friday, September 11, 2015

Toimiva vaatekaappi

Hiljaiselo blogissa on johtunut asuinpaikan muutosta ja siitä että en ole löytänyt kanavaa, jolla kuvata tuotokset ja kätevästi siirtää kuvat blogiin. Muuton tiimellyksessäkin on tullut ommeltua ja neulottua. 


Muutto osaltaan sisuunnutti minua sen verran, että olen vakaasti päättänyt kuluttaa lanka- ja kangasvarastoni pois. Järkeilin, että on suurin piirtein yhden tekevää, mitä kankaistani teen, kunhan ne eivät jää varastoon homehtumaan. 


Toiseksi minua alkoi todenteolla tympiä, että vaatekaappi pursuaa vaatteita, mutta tuntuu, ettei mikään sovi yhteen minkään kanssa. 


Tältä pohjalta suunnittelin vaatevaraston kokonaan uusiksi. Toki säilytän vanhoista vaatteista sopivan kokoiset ja -väriset vaatteet. Mutta sitä mukaa, kun saan uusia ommeltua, poistan vanhoja epämiellyttäviä vaatteita. 


Eilen ja tänään ompelin nämä legginssit ja tunikan. Ohjeet Ottobre woman 2/10 ja 2/11. Olen aika tyytyväinen, vaikkei tunika onnistunut täydellisesti.

Toimiva vaatekaappi ideasta luin netistä. Sen mukaan hahmottelin oman vaatevarastoni. En noudata ideaa pilkun tarkasti, on sovellettava sen mukaan, mitä kankaita varastosta löytyy. Jännityksellä odotan, että millainen lopputulos tästä projektista syntyy.. 

Legginssien valmistuttua poistin vanhoista vaatteista yhdet rikkinäiset leggingsit ja yhdet liian pienet legginssit. Tunikan tieltä väistyy epämukava trikoopaita, pieni neuletakki ja kolme väärän väristä trikoopaitaa. 

1 comment:

Mummeli said...

Samat periaatteet pitäisi jokaisella ihmisellä olla oman vaatevarastonsa kanssa, niin vaatepaljous pysyisi kohtuudessa. Legginsit ovat kivan näköiset.