Saturday, January 4, 2014

Vuoden 2013 toppi ja floppi

Edellisessä blogissani minulla oli tapana koota vuoden työt topit ja flopit sivulle, jossa listasin parhaat ja epäonnistuneimmat työt koko vuodelta. Nyt taidan jatkaa perinnettä valitasemalla parhaan ja epäonnistuneimman työn vuodelta 2013.

Ei muuten ollutkaan ihan helppo valinta.

kolmannelle sijalle sijoittui mekko:


Mekko oli melkoisen nopea työ, mutta kaava oli hieman erikoinen, mikä lisäsi haastetta. Mekko on minulle mieluinen ja odottaa jo matkalaukussa Teneriffan matkaa.


Pitkään haaveissa ollut pitsineulepusero aloitettiin ja valmistui vuonna 2013. Pusero oli tismalleen oikean kokoinen ja minulle mieluinen: kovasti on ollut käytössä... Tämä siis toisella sijalla.


Mutta nojatuoli on valittava vuoden 2013 topiksi: vuoden keskeneräisenä ollut päällystyshomma tuntui ylitsepääsemättömän vaikealta, mutta sukulaismiehen avustuksella saatettiin loppuun. Tuoli on ollut mieluinen istuinpaikka ja kestänyt hyvin käytössä.


Vuoden floppia oli vaikea valita: mikään ei ole mennyt erityisen paljon pieleen, mutta huomasin, että vuoden aikana oli kertynyt töitä, jotka olivat jääneet kesken tai muuten niiden elämä varsin lyhytaikaiseksi. Tämä sohvan päällystys jäi kesken ja sohva on jo kannettu kaatopaikalle... Olisiko se toisella paikalla vuoden floppina.


Kyseenalaisella ensimmäisellä sijalla on tämä kasvihuone: ei varsinainen käsityö, mutta eräs projekti vuoden varrelta. Kasvihuone haettiin peräkärryllä sadan kilsan päästä, mutta kasvihuonevanhus ei kestänyt siirtoa ja saatiin pihaan varsin repalaisena. Vuoden floppi titteli siis lankeaa tälle, vaikkei tässä varsinaista käsityötä ollut tippaakaan.

1 comment:

Mummeli said...

Olen samaa mieltä flopista, purskahdin heti nauruun kun näin kuvan!