Monday, January 27, 2014

Ristipistotaulu

Tämä työ on tietysti komea esitellä, mutta nolottaa tunnustaa, että työ on ollut valmiina jo vuosia, kehyskin ostettuna, mutta en vain ole saanut aikaiseksi yhdistää noita kahta.


Tässä hanhitaulu nyt kuitenkin komeilee seinällä. Itse asiassa minulla on noita lähes valmiita ristipistotöitä jonnin verran... pitäisi vain hiukan saada ponnisteltua niitä loppuun asti.


Rakastan kyllä ristipistotöitä, mutta kun ne ovat yleensä sellaisia ylellisyyskäsitöitä, eli ei varsinaisia tarve-esineitä, vaan koristeita, niin minulla ei tule niitä enää tehtyä.


Nämä hanhet tallustavat ruokailutilan seinällä: tuollainen metrin levyinen seinä... Siihen alapuolelle pitäisi kehitellä jotain noille lasten taideteoksille... hmm...

1 comment:

Mummeli said...

Sehän on hieno taulu. Sopiva määrä ristipistotauluja somistaa mukavasti kotia, olen kyllä nähnyt joskus sellaisenkin seinän, joka oli peitetty kokonaan kirjailluilla tauluilla, mutta ehkä se ei ole ihan minun makuuni sopiva. Joten ei se haittaa jos ristipistotaulut edistyvät hitaasti, on aikaa miettiä niille sopiva paikka kodissa.