Sunday, February 15, 2015

Tauon jälkeen ommellut shortsit

Pienen tauon jälkeen valmistui shortsit Miehelle. Tauko blogaamisessa johtui siitä, että olen työstänyt toistakin blogia, nimittäin matkailublogia. Toinen syy oli se, että netti meillä on ollut joka toinen päivä huono. Tauko shortsien ompelussa oli pitempi. Viime vuonna leikkasin sarjatyönä neljät shortsit Miehelle. Ompelin niistä Teneriffan reissua varten kahdet. Nämä kolmannet ompelin nyt Gran Kanarian reissua varten.
 
 
Kaava on Moda 3/2010. Malli on hyväksi havaittu jo viime vuonna. Kangas on saatu lahjaksi, samoin tukikangas, vetoketju ja nappi. Ompelulangan olen muistaakseni ostanut kirpputorilta. Olisiko hinta ollut euron. Joten edulliset nämä varmasti ovat! Ompeluun meni aikaa parisen tuntia. Mukava oli pitkästä aikaa ommella.

 
Vähän on mies hoikistunut viime vuodesta, kun on kuntoillut niin paljon, niin että piti vähän kaventaa näitä shortseja heti alkuunsa.

 
Tyytyväinenhän minä näihin olen, kun istuvat hyvin ja kaikki natsaa. Materiaali on hyvä, malli on hyvä ja ompelu onnistunut. Ehkäpä ensi vuonna ompelen sitten ne neljännet shortsit, jotka on leikattuna valmiiksi...

1 comment:

Mummeli said...

Hyvännäköiset shortsit, ihan kaupunkityyliä.