Sunday, December 29, 2013

Hola hola -shortsit!

Aloitin eilen sarjatyönä ompelemaan Miehelle shortseja. Ensimmäiset valmistuivat tänään:


Lopputulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen, mutta matka oli tähän pisteeseen oli kivikkoinen. Tukikankaan sijaan leikkasin sarjatyönä kaikkiin neljään shortseihin liimakankaasta tukiosat: asia selvisi minulle vasta silitysvaiheessa ;)
Sepaluksen alavaran ompelin ensin väärin päin ja jouduin purkamaan useamman sauman sen korjaamiseksi. Itse asiassa tajusin, että en olekaan piiiitkään aikaan ommellut vetoketjuhalkiota, joten vähän aikaa piti miettiä, että mitenkäs se menikään...


Mutta kun koko on just eikä melkein ja kangas ihana, niin hyvältähän se näyttää!
Kangas on ostettu vähän aikaa sitten kirpparilta (maksoi ehkä euron) ja sitä ei jäänyt palaakaan tähteeksi. Tukikankaana käytetty liimakangas saatu lahjaksi, samoin ompelulanka ja vetoketju. Napinläven ompelin jo, mutta en löytänyt nappirasiaa, joten napin ompelu kestää vielä hetken (kaikki napitkin saatuja) eli hintaa näille shortseille ei taaskaan paljoa tullut. Työmäärä yhteensä 3-4 tuntia, että siitä voi laskea hinnan haluamallaan tuntipalkalla, heh heh =)

Vielä olisi kolmet shortsit leikattuna valmiiksi, että pitäisi tässä lähiaikoina shortsia pukata... Ja eikun sitten pakkailemaan, vaikka reissuun on vielä useampi viikko aikaa.

1 comment:

Mummeli said...

Nehän ovat pirtsakat shortsit ja alkuhankaluuksien jälkeen työ sujuu aina sutjakammin.