Wednesday, November 20, 2013

Uusi järjestys ja sohvatyynyt

Maanantai-iltana Miehelle ja minulle tuli yhteinen inspiraatio, että kannetaan vanha (ja rikkinäinen) sohva pihalle ja tuodaan varastosta nahkasohva tilalle. No, siinä sitten piti kantaa kaappiakin ja siirtää pianoa, mutta uusi järjestys vaati ehdottomasti uudet sohvatyynyt!


Oikeastaan ensimmäiset sohvatyynyt. Olemme asuneet tässä talossa 9 vuotta ja olen sinä aikana ommellut tasan nollat sohvatyynyt, siis ennen näitä! Eihän nuo nyt niin kovin kummosia ommeltavia ole... Kerran ostin kankaankin jo tyynyjä varten.. siis ihan ostin, kaupasta, ja vanunkin ostin. Piti ommella verhoihin sopivat tyynyt. No kangas on edelleen ompelematta, vanu käyttämättä ja verhotkin jo muuttuneet.


No tässä kuvassa ei nyt sitten näy kyllä oikein mitään. Musta on sohva ja tummat on tyynyt. Mutta siis se inspiraatio, josta olen täällä viime aikoina kirjoitellut, niin, se on sitten kummoinen juttu: tuossa ne nyt sitten on, sohvatyynyt,,,


Ja tässä uutta järjestystä. Ruokapöytä kääntyi toisin päin ja johan tuli tilantuntua. Piano muutti (varmaan kymmenennen kerran) tuonne toiselle seinustalle ja sohva tuli sitten tuohon keskelle.


Ja rakastuin tuohon tapettiin uudelleen! Ah, se on niin ihana. Siitä inspiroituneena kaivoin vanhan nojatuolin päällystysprojektin esille ja se etenee hyvää vauhtia: ehkä pian esittelen sitä täällä.


Koiran häkkikin siirtyi takaisin olohuoneeseen, mistä (huomaa: sisustukseen sopiva musta koira) ilahtui silmin nähden =) Tuohon on tarkoitus rakentaa päälle pöytä ja siihen tulee tietokone. No kuva on taas niin huono, ettei siitä koiraa erota hyvällä tahdollakaan... mutta pääasia, että kaikki tarvittava mahtui olohuoneeseen ja mikä parasta: rahaa säästyi 500 euroa, koska nyt ei tarvinnutkaan ostaa uutta sohvaa (joka oli jo katsottu valmiiksi, vaan ei vielä ostettu).

1 comment:

Mummeli said...

Niinhän ne telkussakin tekevät: varastot tutkitaan ja otetaan esille, joskus tuunattuina, vanhoja huonekaluja, järjestys muutetaan ja sisustus on tehty pienellä rahalla , joskus suurella vaivalla.